tiistai 17. tammikuuta 2017

Mun tarina

Olen aina ollut ihan perusterve, eikä pahemmin ole sairastellut flunssiakaan. 

Kolmen lapsen äitinä elämä on ollut viime vuodet erittäin kiireistä. Talon rakentaminen, mies paljon reissutöissä ja yksin pyörittänyt arkea. 
Olen huomannut, kun viime vuodet syksyn ja pimeän tullessa on tullut myös väsymys, mikä on lähtenyt kevään valoisuuden myötä.
Päiväunet houkutti yhä enemmän piemeään aikaan. Päätä särki myös melko usein, välillä useamman kerran viikossa. Atoopikkona myös iho oireillut.


Olen syönyt koko ajan d-vitamiiniä sekä kuureittain monivitamiiniä, b- ja c-vitamiineja ja omegoja, välillä maitohappobakteereja ja viherjauheita ym. Viherjauheesta huomasin ensimmäisen kerran, että sillä oli pieni vaikutus energiaan, mutta näin jälkikäteen ajatellen fitlinen vitamiinit on 100 * paremman makuisia.


Yhtenä aamuna syksyllä 2016 nieleskelin 6 vitamiinitablettia veden kanssa kurkusta alas ja mietin, että nyt loppui tämä touhu.
Olin lueskellut kaverin fb päivityksiä fitlinen vitamiineista. Hänellä oli energinen olo koko ajan ja fitlinen jauhemaiset vitamiinit oli helppo sekoittaa veteen ja juoda. Samana päivänä tein itselleni oman optimaalisetin tilauksen

  
Nyt tuosta tilauksesta on pian 5 kuukautta ja päivääkään en ole katunut. Korkeintaan sitä olen katunut, etten tehnyt tilausta aikaisemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti