keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Miten fitlinen ravintolisät on vaikuttanut minuun?

Heti kun aloitin fitlinen ravintolisien käytön olin päättänyt, että jätän cokiksen juonnin kokonaan pois. Koska en juo lainkaan kahvia, oli cokiksesta tullut pikkuhiljaa se, mistä otin energiaa itselleni.
Eli ensimmäinen fitlinen vaikutus, sain energiaa activizesta, en enää cokiksesta. 

Neljän päivän jälkeen huomasin nukkuvani paremmin. Ajattelin, että nukuin aiemminkin ihan hyvin, mutta näköjään voi nukkua vielä paremmin. Näin ollen olen myös aamuisin virkeämpi. 

Viikon jälkeen huomasin, että treenit kulkevat paremmin. Jaksoin treenata paremmin ja huomasin myös palautuvani treeneista paremmin. 
Myös pää tuntuu "selkeämmältä" ja pään "tukkoisuus" oli poissa. Enkä tarkoita nyt mitään nuhaa tai flunssaa vaan sellaista yleistä "tukkoisuutta". 
Myös kynnet on vahventuneet, eikä lähde heti lohkeilemaan.    Kolmen viikon jälkeen nukahdin noin 5 minuutissa kun menen sänkyyn ja herään samassa asennossa, mihin olen nukahtanut. Ei enää yöllisiä tyynyn pöyhennyksiä ja asennon vaihtamista. Herään myös virkeänä ja välillä jopa ennen herätyskellon soimista. 

Kuukauden aikana en ole tuntenut väsymystä kertaakaan. 
Päätäni ei ole myös särkenyt kertaakaan.   

Viimeisen reilun neljän kuukauden aikana en ole nukkunut päikkäreitä, kuin pari kertaa ja se johtuu siitä, kun ei ymmärrä mennä ajoissa nukkumaan. Päänsärkyjä on myös ollut vain pari kertaa, minkä syynä on ollut hartioiden jumitus eli kaikki selittämättömät päänsäryt ovat kokonaan poistuneet. 
Energiaa on riittänyt ja pimeä aika ei ole ottanut valtaa, eikä ole ollut edellis vuosien kaltaista väsymystä. Myös atooppinen iho on pysynyt talven pakkasilla huomattavasti parempana kuin aiemmin. Hiukset ja kynnet on vahvistunut ja kasvanut. Vatsa toimii paljon paremmin
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti